Bohrtrac Kft

Kérem engedje meg, hogy bemutassuk Önnek cégünket

A BOHRTRAC Kft 2011-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú cég.

Elsődleges célja, hogy magyar termelők, kommunális szolgáltatók, önkormányzatok számára elérhető áron nyugat-európai minőségű termékeket nyújtson a fogyasztói elvárások figyelembevételével, a sorozatgyártás mellett egyedi igényeket is kielégítő mezőgazdasági gépeivel.

A BOHRTRAC Kft számára nagyon fontos a környezettudatos gazdálkodás és gyártási struktúra, amit a cég logója méltán tükröz.

Cégünk kommunális gépek gyártásával foglalkozik, hárompont függesztésű és homlokrakodóra szerelhető hótolókat, függesztett és félig függesztett  vonólapokat, valamint a kifejezetten földút/ külterületi út karbantartásra, útpadka leszedésre fejlesztett vontatott gréderek is helyet kaptak, amelyek különböző szélességű változatokban rendelhetőek. A gréderek két változatban készülnek, az alacsonyabb árfekvésű Hamster, a kisebb költségvetésű pályázatokhoz, illetve a magasabb árfekvésű Monster a nagyobb beruházásokhoz.

A BOHRTRAC Kft gépei mind saját fejlesztésűek, géppalettánkat maximálisan a fogyasztói elvárások alakítják, a nyugat-európai trendeket figyelve, azonnal reagálunk a legújabb technológiai kihívásokra, azokat beépítve, az aktuális piaci igényekre reflektáló, innovatív gépgyártást igyekszünk megvalósítani. A hazai gazdálkodók számára is elérhető áron, jelentősen a nyugati árszint alatt, kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kínálunk nyugat-európai minőséget képviselő prémium kategóriás munkagépeket.

Saját fejlesztésű gépeink gyártását a már meglévő sablonokból sorozatgyártással, rövid határidővel tudjuk vállalni, természetesen az ezektől eltérő típusokra is, gyakorlatilag bármilyen traktorra, a felfogatási pontok elhelyezkedésétől függetlenül le tudunk gyártani fronthidraulikákat, toló- és vonólapokat egyaránt. Illetve a felmerülő vásárlói igényeknek megfelelően nyitottak vagyunk a gép palettánk bővítésére is.

Termékeink minősége megfelel az Európai Uniós normáknak, az egész EU-ra érvényes CE minősítéssel rendelkeznek.

Az általunk gyártott, fejlesztett gépekre 1 év garanciát vállalunk, minden termékhez rendelkezünk alkatrészekkel, melyet akár másnapi szállítással, futárral tudunk kézbesíteni ügyfeleink számára.